Aggasztó sebekkel az arcán és kezén fotózták le Melanie Griffith-et - Sokan aggódnak a bőrrák diagnózisa óta - Fotók

Néhány éve bőrrákot diagnosztizáltak nála, de rendszeres vendég volt a plasztikai sebészeknél is: Melanie Griffithről aggasztó képeket készített egy lesifotós.

Néhány éve a Bécsi Operabál sztárvendége volt az egykori szexszimbólum, az a látogatás azonban nem úgy alakult, ahogyan azt szerették volna. Miután egy óriásplakáton egy méretes fotóval jelentették be Melanie Griffith érkezését, az esemény napján egy fáradt és gyűrött hollywood-i díva érkezett meg a reptérre. Szinte rá se ismertek. Köztudott: a Golden Globe-díjas színésznő a plasztikai beavatkozások rabja lett, ráadásul néhány éve egy súlyos diagnózist is kapott.

A róla készült friss képek így most egyszerre sokkolják és aggasztják a világot!  

via GIPHY

A 65 éves színésznőr ma már kerüli a nyilvánosságot, így a paparazzik egyik céltáblája lett. Valahányszor sikerül nekik lefényképezni őt, a fotók futótűzként járják körbe a világot. Így volt ez néhány hónapja is, amikor egy méretes hegg jelent meg a színésznő arcán. Azóta akár be is gyógyulhatott volna, de a most készült képek alapján a helyzet csak rosszabb lett. Ráadásul Melanie egyik kézfeje is aggasztó állapotban van. Hogy a plasztikai műtétek eredménye mindez, vagy a betegségének a következményei? Egyelőre rejtély.

Sokan elborzadnak a színésznő friss képein: vajon mi okozhatja ezeket a sebeket?

FOTÓK: az arcán műtötték a bőrrák miatt, most durva képek készültek róla
  • Melanie Griffith
  • Melanie Griffith
  • Melanie Griffith
  • Melanie Griffith
  • Melanie Griffith

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra