Hivatalos névnapja nem lesz - Elárulta születendő gyermeke nevét Kulcsár Edina

Örökkévaló, hervadhatatlan, kegyelmes - ezek a jelentései annak a különös névnek, amit születendő kislányuknak választottak Kulcsár Edináék.

Egy élő tévéműsor vendégeként árulta el azt, amire már az egész ország várt. Hónapok óta ugyanis a rajongók már minden fórumon azt találgatták, milyen nevet kap majd Varga Márk, alias G. w. M. És felesége, Kulcsár Edina közös gyermeke. A szülők sokáig vártak a bejelentéssel, már csak azért is, mert a volt szépségkirálynő alaposan átgondolt és tudatos döntést szeretett volna hozni. Mint ahogyan azt korábban is elmondta, szakembereket is megkérdezett róla. Egy internetes hírportál szúrta most ki, az RTL reggeli műsorában most lerántotta a titokról a leplet.

Edina a műsorvezetők kérdésére kamerák előtt mondta el, a kislánya az Amara keresztnevet kapja - írja a Naphire.hu.

“Számomra nagyon fontos: mind a jelentése, mind a számmisztika és miegymás. Nem vagyok annyira ezoterikus, meg nem ez határozza meg, ezt is fontos elmondani, de valamilyen szempontból fontosnak tartom ezeket is. Úgyhogy ez volt a tökéletes” - mondta a műsorban, majd azt is hozzátette, az ö keresztnevét nem kapja meg a pici. “Varga Amara - az lesz a neve” - így Edina.

A Naphire.hu hozzáteszi: az interneten fellelhető információk szerint az Amara név latin, igbo és szanszkrit eredetű, jelentése: örökkévaló, hervadhatatlan, kegyelmes. Becézési formái: Ami, Amika, Amuska, Ama, Mara, Marácska, Amarácska. Hivatalos névnapja viszont nincs.

Címlapfotó: Instagram/edinakulcsar_official

24 óra