16 éve ugyanaz a férfi volt az életében - nullásgéppel nyírták fel Szandi haját

Vadonatúj frizurával jelent meg az ATV #Bochkor felvételén Farkasház Réka. De Szandi is egy meglepő történetet rántott elő.

“Levágattam. Tetszik? Jó lett?” - kérdezte Bochkor Gábor vendégeit a Naphire.hu beszámolója szerint Farkasházi Réka, miközben a közönség őt ünnepelte. Az ATV #Bochkor című műsorban mutatta meg az új frizuráját, majd azt is elárulta, miért készült rá egy évig, hogy megvéltoztatja a külsejét. Korábban ugyanis nem léphette meg ezt.

“Nem lehetett, mert forgattam egy sorozatban, vagy olyan szerepeket játszottam egy színházban, amikben nem tudtuk összeegyeztetni a váltást. Most végre eljött az ideje, nem forgatok újat, vagy legalábbis nem tudok róla” - magyarázta Réka a Naphire.hu beszámolója szerint, majd Bochkor Gábor kérdésére Curtis viccesen megerősítette: ez az első lépés a mellpiercing felé.

Ezt követően derült ki, hogy Szandi egyszer ráparancsolt a fodrászára, nullásgéppel vágja le a haját kétoldalt. “Semmi bajom nem volt, egyszerűen csak változásra vágytam. 16 éves korom óta ugyanaz a férfi van az életemben, a telefonszámom is ugyanaz, amióta telefonom van, hát akkor már a hajamon hadd változtassak” - mesélte viccesen.

S hogy milyen haja volt korábban Curtisnek, vagy épp Lovász Lászlónak - az vasárnap este 20:50-kor az ATV #Bochkor című műsorból kiderül, a Heti Nap Sváby Andrással után.

Címlapfotó: ATV-Youtube

24 óra