Nyaklánca miatt vádolják rasszizmussal Kylie Jennert - Fotó

Kylie Jenner most a rasszizmus vádjával néz szembe. Köszönhetően egy újabb megkérdőjelzhető döntésének.

A "Keeping up with the Kardashians" sztárja nemrég egy párizsi étterembe látogatott, az eseményre pedig egy szűk kék ruhát vett fel, egy rózsaszín csizmával és egy hurkot ábrázoló nyaklánccal. A Givenchy által készített darab már két éve, a bemutatása után is számos kritikát kapott: a hurok ugyanis egyrészt az öngyilkosság egyik kegyetlen eszköze, másrészt az afroamerikaiak brutális meggyilkolásának szimbóluma is

Fotó: Profimedia/RedDot

A "Reddit" felhasználók már néhány napja is megdöbbenve reagáltak Kylie ékszerére: "Még ha a hurok rasszista történetét kihagyjuk is, akkor is ott van az öngyilkos oldala. Ez sok szempontból helytelen" - írta az egyikük a Promiflash híroldal szerint. A nyaklánc ráadásul Kylie Jenner családjával kapcsolatban is teljesen illetlen, ahogy egy másik felhasználó írta: "Ennek a nőnek fekete gyerekei vannak. Ez annyira undorító. Nem szabad csak azt mondani, hogy "valószínűleg nem tudja" - tudnia kell."

De vajon tényleg ilyen tudatlan lenne Kylie? Nos, sokan azt mondják, minden botrány szándékos a családban. Így terelik el a figyelmet a nekik kellemetlen témákról. Mint mostanában: Kanye West esküvője, vagy az, hogy a hűtlen Tristan Thompsont visszafogadta Khloe.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra