Bőrrákkal diagnosztizálták, aggasztó sebbel az arcán fotózták le Melanie Griffith-et - Fotók

Ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt, ha igen, a róla készült képek sokak aggodalmát váltják ki. A bőrrák diagnózis után a színésznő most egy méretes heggel az arcán tűnt fel. 

Néhány éve a Bécsi Operabál sztárvendége volt, az a látogatás azonban nem úgy alakult, ahogyan azt szerették volna. Miután egy óriásplakáton egy méretes fotóval jelentették be az érkezését, az esemény napján egy fáradt és gyűrött hollywood-i díva érkezett meg a reptérre. Szinte rá se ismertek. A Golden Globe-díjas színésznő idén már 65 éves lesz, és most ismét a róla készült képek miatt került címlapokra.

A színésznő a napokban kocsikázni ment, amikor egy szemfüles paparazzinak sikerült képeket készítenie róla. Feltehetően ő maga is meglepődött, amikor a számítógépén jobban megnézte a fotókat: Melanie Griffith arcán egy méretes hegg látható a képeken. A "Working Girl" sztárjának arcát látszólag összevarrták, és épp a gyógyulási szakaszban jár, de kötés már nem fedi. Korábban a plasztikai műtétje miatt is sokan bírálták, de egy súlyos diagnózis miatt is aggódik most a világ.

Melanie friss képei futótűzként terjednek a neten!

FOTÓK: az arcán műtötték a bőrrák miatt, most ez a seb jelent meg rajta!
  • Melanie Griffith
  • Melanie Griffith
  • Melanie Griffith
  • Melanie Griffith

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra