YouTube-videó alapján vágta le lánya haját Jakupcsek Gabi, alig tudták megmenteni

Nem mindennapi titokról rántotta le a leplet az ATV #Bochkor című műsorban Jakupcsek Gabi. Sőt, nem is egy, két kínos sztorit is felelevenített az életéből.

Mint ahogyan arról a TWN.hu is beszámolt: Risztov Éva videékre költözött, kertészkedik, fával fűt, és önfenntartó otton megteremtésén szorgoskodik. Mindezt a YouTube segítségével. A videómegosztóval kapcsolatban az ATV #Bochkor című műsor másik vendégének, Jakupcsek Gabinak is az eszébe jutott hirtelen egy történet, amikor a YouTube-ot hívta segítségül.

“Hát hogyne, én például levágtam a kislányom haját. Ne tudd meg!” - kezdte a kiváló műsorvezető a naphire.hu információi szerint. “Konkrét videót néztem, hogy hogy kell megpödörni, előre húzni,… iszonyat. Szegény, alig tudtuk megmenteni!” - tette hozzá Gabi, aki Csonka Pici kérdésére elárulta azt is, a lány nem is állt szóba vele utána.

A kiváló műsorvezető később azt is elárulta, évekig járt úgy a hibrid atójával, hogy nem is tudta, hogy létezik egy gomb, amit, ha megnyom, visszatölti az energiát. Erről nemrég a férje világosította fel, amikor beült mellé a kocsijába.

Az ATV #Bochkor szilveszteri műsora 20:25-kor kezdődik, a Géniusz szilveszteri különkiadása után.

Címlapfotó: Instagram/jakupcsekgabi

24 óra