"Beteg vagy" - Részegen őrjöngött a TV2 sztárja - Döntenie kell - Videó

Megdöbbentő jeleneteknek lehettek tanúi a TV2 Párharc nézői csütörtök este: az egyik döntős elvesztette a kontrollt, alaposan felöntött a garatra. Lett következménye.

Csütörtök este Varga Viktor és Lili a döntőért küzdött Gáspár Evelinnel és Attilával, s míg ők a terepen szinte szó szerint élet-halál harcot vívtak a fináléért, a Párharc villájában a már biztos döntős Csoki és Hedda egy romantikus napot tölthetett kettesben. Azaz csak majdnem kettesben, hiszen a villa szép lassan újra benépesült, a döntő előtti bulira sorra érkeztek meg a korábban kiesett párok. Miután este kiderült, Varga Viktor és Lili lesznek Csokiék vetélytársai, utóbbi úgy érezte, koccintaniuk kell a sikerre. Aztán nem tudott megálljt parancsolni magának:

Miután szerelme látta, Csoki viselkedése túlment azon a bizonyos határon, megpróbálta a szobájukba vinni, hogy kipihenje magát a nagy nap előtt. Ott azonban elszakadt a cérna a férfiban, és a párja itta meg a levét az örjöngésének. A történtek után Stohl András úgy érezte, el kell mondania a véleményét Csokinak. Sőt, azt is felvetette, ha képtelen belátnia a helyzetüket, más készen áll arra, hogy a döntőben megküzdjön helyettük a 10 milliós fődíjért és a győzelemért.

"Beteg vagy" - mondta keményen Csoki szemébe a műsorvezető...

 

Címlapfotó: TV2/ScrenShot

24 óra