Elhagyta az országot a magyar szépségkirálynő - Fotók

Újra becsomagolta bőröndjét Tótpeti Lili, aki a legszebb 40 lány közé a Miss World világversenyében! Visszatér Puerto Rico-ba.

Mint az köztudott, a december 16-i finálét elhalasztották, mivel sok lány és stábtag is koronavírusos lett. A döntő új időpontját március 16-ra hirdették meg, amire viszont már csak a zsűri által legszebbnek ítélt 40 lány utazhat vissza, köztük a Miss World Hungary 2021-es győztesével, Tótpeti Lilivel!

"Bár már néhány nap eltelt, még most sem igazán hiszem el, hogy ilyen lehetőséget kaptam!

Amikor haza kellett utazni, hiányérzettel jöttem haza, nagyon bennem volt a versenyszellem és szerettem volna magam megmutatni az utolsó körben. Azóta viszont úgy gondolom, ez egy óriási lehetőség, hogy még inkább felkészülhessek a nagy napra! Március 12-én érkezem majd Puerto Rico-ba, ahol 39 versenytárssal nézek szembe és igyekszem a lehető legjobb eredményt elérni. Rajtam nem fog múlni, büszkén képviselem majd Magyarországot!" – árulta el a 20 éves egyetemista januárban, amikor kiderült, ott lehet a versenyen a legjobbak közt. 

"Hihetetlen nagy lehetőséget kapott Lili, én látom benne a tehetséget, szorgalmat és küzdőszellemet, hogy a lehető legjobb eredményt elérje! Fontos tudni, hogy egy ilyen szintű versenyen nemcsak a szépség, hanem a felkészültség, a jó ügyekért való kiállás, a sportteljesítmény, a szorgalom és az elhivatottság is rengeteget számít a zsűri pontozásnál. Mivel Lili bekerült a Top40-be, ez is bizonyítja, hogy minden kvalitása meg van ahhoz, hogy a lehető legjobb helyezést elérhesse". – nyilatkozta akkor Sarka Kata, versenyigazgató.

Tótpeti Lili nem sokkal ezelőtt a repülőtérről posztolt, a jelek szerint így újra útra kelt, hogy részt vegyen a Miss World 2021 döntőjén.

"Indulás Puerto Ricoba !!! Nagyon izgatott vagyok, alig várom hogy ott lehessek és folytassuk a versenyt." - írta a rajongóinak.

Címlapfotó: Nakama&Partners

24 óra