KIBÉKÜLTEK! Ismét anya lett az egykori villalakó! - Fotók

A műsor után szinte azonnal családot alapított, és szinte pillanatok alatt lett kétgyermekes anyuka. Párjával egy időre külön mentek, de most újabb örömhír érkezett - harmadszor lett anya. 

Alig több mint öt éve, hogy Zseraldint kiszavazták a villából, aki nagyon hamar párt talált a műsort követően. Nem mindennapi történet és szerelem az övék. A villa után nem sokkal ismerte meg párját, a Valentin-napot már együtt töltötték, májusban eljegyezték, ősszel egybekeltek, majd februárban megszületett az első gyermekük. Azóta pedig már a második is. Majd néhány hónapja jött az újabb meglepetés: Zseri bejelentette, újra babát vár.

Zseraldin és férje kapcsolata azonban egy időre félresiklott, de az érzéseik ez idő alatt sem múltak el végérvényesen, sőt - mint ahogyan azt néhány hónapja megírtuk - úgy tűnik, sikerült megmenteniük a házasságukat. Olyannyira, hogy tavaly nyáron egy nem mindennapi bejelentéssel lepték meg a világot: szerelmüknek újabb gyümölcse érkezik a családba, egy harmadik gyermek.

És ost itt a nagy örömhír: a pici megérkezett! A neve és neme is kiderült!

Hármgyerekes anyuka lett a fiatal VV-sztár! Itt az első kép!
  • VV Zseraldin
  • VV Zseri a kislányaival.
  • VV Zseri bejelentése.
  • Acsai Zseraldin

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra