Motoros gázolta el Görög Zita fiát

Sokkoló történetről számolt be Görög Zita az Instagram oldalán: kisfiát, Milánt egy motoros sodorta el a gyalogosátkelőn.

Görög Zita megdöbbentő történetről számolt be az Instagram-oldalán. A modell-színésznő az iskolakezdéssel együtt megnövekedett forgalom kapcsán számolt be az esetről, ami könnyen tragédiával is végződhetett volna. Kamaszfiát, Milánt – aki egyébként szabályosan közlekedett – egy motoros sodorta el.

"Jó lenne biztonságban tudni magunkat és másokat is. Milánt pár hónapja egy motoros kapta el, miközben szabályosan kelt át a zöld jelzésnél egy óbudai zebrán. Az ijedtségen és egy hatalmas esésen túl nem lett baja. A motoros még be is intett neki miközben tovább hajtott. Index nélküli sávváltások, tiszteletlen dudálások közepette sem fogok ,nemhogy a megengedettnél, de a biztonságos sebességnél gyorsabban menni, mert már így is túl sok családot tett csonkává az értelmetlen erőfitogtatás” – írta a posztjában Zita. Femcafe.hu híre szerint. Hozzátette: természetesen kis koccanások, csúszások bárkivel előfordulhatnak, de sajnos nem csak erről van szó.

"Aki gyorsan hajt, számít a bajra. Teljesen másképp reagálnak az idegei, az izmai, a reflexei, mint annak aki nem számít egy hirtelen előzésre, helyzetre. Sajnos az ártatlanok gyakrabban sérülnek, gyakrabban kebelezi be őket a halál. Kérlek Benneteket, figyeljünk egymásra jobban!" – zárta gondolatait Zita.

Címlapfotó: Instagram/gorogzita

24 óra