Fél éve volt az első randijuk - megnősült a magyar sztár!

Áprilisban volt az első randi, augusztusban a lánykérés, szeptemberben pedig már össze is házasodtak.

Találkozásukat csodaként élik meg, hiszen régóta hiába keresték a boldogságot, mire kiderült, ott van az orruk előtt. Nacsa Olivér és Somossy Barbara fél évvel az első randijuk után már házasok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nacsa-Somossy Barbara (@barbisomossy) által megosztott bejegyzés,

"Barbi szüleit jóval előbb ismertem, mint őt, van ugyanis egy kis kávézójuk a Várban, ahol régóta törzsvendég vagyok”– kezdte Nacsa Olivér, aki a BEST magazinnak mesélt a kapcsolatuk elejéről az esküvő kapcsán. Oli és Barbi egy helyen dolgozott, de csak később, a kávézó kapcsán elegyedtek szóba. Aztán... 

„Nem vagyok az az oltár elé rohangáló típus, de amikor megismertem Barbit, akinek a házasság ugyanolyan szentség, mint számomra, nem volt kérdés, hogy újra megteszem. Ezt előbb eldöntöttük, mint ahogy a lánykérésre sor került volna. Éppen a Várban sétáltunk, amikor jött az ötlet, bementünk az önkormányzatra, és megkérdeztük, mikor lenne lehetőség egybekelni. Nagyjából egy óra alatt elintéztünk minden hivatalos dolgot, és maradt egy hónap megtervezni a vacsorát, a ruhákat, a gyűrűket. Mások erre nagyjából egy évet szoktak hagyni.” - magyarázta a magazinnak a sztár.

24 óra