Meztelen! Nászútján, egy nudista strandon fotózták le az Alkonyat sztárját!

Ashley Greene és szerelme a múlt héten, titokban mondta ki egymásnak a boldogító igent. A nászútról pikáns kép érkezett.

Tizenhét évesen ment Los Angelesbe, hogy megvalósítsa az álmát, színésznő és modell legyen belőle. Erőfeszítéseit siker koronázta, huszonegy évesen az Alkonyat című, ma már legendás filmben kapott szerepet, és ez az egész életére hatással lett. A három év alatt három rész készült a moziból, nevét megismerte a világ.

Ashley Greene-nek azóta nem kell aggódnia a megélhetése miatt, igaz, 2010 óta már nem ért el soha akkora sikert, mint azokkal a filmekkel. Mindezek ellenére okkal lehet boldog, hiszen másfél év jegyesség után a napokban összeházasodott szerelmével, Paul Khoury-val.

Az álomesküvőn több mint száz rokonuk és barátjuk lehetett jelen, természetesen sztárok is a meghívottak között voltak és Kaliforniában tartották. Az Alkonyat egykori főszereplője, Robert Pattinson is meghívót kapott, de ott volt Ashlee Simpson és Brittany Snow is. Az ifjú házasok azóta nászútra utaztak, ahonnan pikáns fotóval jelentkezett a szexi színésznő. Egy nudistastrandon fotózta le a párja - meztelenül.

 

A post shared by Ashley Greene (@ashleygreene) on

A színésznő és férje látszólag szinte létezni sem tud a másik nélkül. Közösségi oldalán szinte naponta jelennek meg a közös, romantikus képek. Így volt ez a nászúton is.

 

A post shared by Ashley Greene (@ashleygreene) on

24 óra