Kitálalt a magyar sztár! - Rendőrrel szexeltem egy rendőrautóban!

Sebestyén Ági a TWN.hu megkeresésére adott interjút az elmúlt évéről, szakításairól, terveiről, de a szexszennyesét is kiteregette!

TWN: Viharos körülmények között szakítottál Gabóval, Lórival, a 2017-es év nem túl szerencsés, ami a szerelmet illeti. Mit tervezel 2018-ra?

Sebestyén Ági: A 2017-es évem nagyon sokat tanított párkapcsolat terén. Például megtanultam, hogy egy kapcsolatban én vagyok a legfontosabb és nem a párom: senkit sem szabad magunknál jobban szeretni! 2018-ban így nem tervezek hosszútávú kapcsolatot. Rossz emberismerő vagyok, ezentúl kétszer meggondolom és jobban megismerem a leendőt, mielőtt fejest ugrok bármibe.

TWN: Feltehetően szeretnél családot és édesanya lenni - most, szingli nőként nem aggódsz, hogy még éveket kell várnod erre?

Sebestyén Ági: A korhatár nálam a 35 év, addig szeretnék találni egy olyan társat, akiben bízhatok, akivel érdemes komolyan családot tervezni. Úgyhogy még egyáltalán nem vagyok elkeseredve, van időm és sosem akartam nagyon fiatalon családot alapítani.  

TWN: Ki a jobb az ágyban, Gabo, vagy VV Lóri?

Sebestyén Ági: A történtek után fura így véleményt mondanom, de a válasz egyértelmű, mert van különbség: Gabo egy önző típus, míg Lóri odaadóbb és szenvedélyesebb.

Kattints Ági legszexibb képeiért!

TWN: Vannak most udvarlóid, jársz randizni? Mi fontos neked egy férfiban? 

Sebestyén Ági: Nagyon sok udvarlóm van, meg is mondom őszintén, egy picit be is sokalltam most. Egy igazi férfira várok, és elképzelésem is van róla, milyen. Harminc fölötti. Mivel én régimódi lány vagyok, így elvárom, hogy udvarias legyen, én pedig végre igazi nőnek érezhessem magam mellette. Fontos, hogy legyen életvidám, céltudatos, és jó, ha közös az érdeklődési körünk. 

TWN: Kaland, nem csúszik be azért néha egy-egy?

Sebestyén Ági: Ez egy érdekes dolog, de sokáig kibírom szex nélkül. Amikor azonban szerelmes vagyok, akkor szexéhes is. De igen, akadnak kalandjaim, nem szégyellem, szép számmal. Nemrég egy rendőrrel szexeltem egy rendőrautóban. Egy edzőterembe jártunk és mondta, hogy este az én környékemen kell járőröznie. Hát bizony, alaposan megbüntetett. (nevet) De szexeltem már spontán is, egy út mellett, a motorháztetőn. Egy kamionos messziről ki is szúrt minket, ránk kapcsolta a reflektort, elég sok nézőnk lett egyszerre.

 

 

 

24 óra