Óvodába vitte a fiát a nő: amikor ment érte, élete legnagyobb sokkját élte át - Videó

Szerencsére nem sokkal később sikerült megtalálnia a fiát - egy közeli játszótéren. Amikor meglátta az anyukáját, a fiú zokogva rohant a karjaiba.

„Szegény kisfiam annyira össze volt zavarodva. Egy első osztályos osztállyal volt testnevelésórája” - folytatta az édesanya, aki azt is hozzátette: a legrosszabbra is fel volt készülve. Ennek azonban semmi értelme nem volt - elvHiszen a kisfia az óvodába járt, fogalma nem volt, mit keres az iskolások között. Talán egy tanár összetévesztette őt egy első osztályossal? És hol volt a testnevelésóra előtt? Miért mondták azt még mindig, hogy nincs bent?

@thatsyessiii They didn’t even let parents inside the school building or even walk there children to class for the first day of school or 2nd day. Not even the kindergartners. U were only allowed in the school building unless they were going inside the office. But a-lady from the office had to open the door for u n let u in.let me know if ya want part 3? #kindergarten#lostchild#absent???#2dayofschool#part2#devistating #mother ♬ original sound - Yessii

Egy negyedik videóban aztán az anyuka, csak annyit közölt, többet nem beszélhet a kialakult helyzetről, mivel valószínűleg jogi lépéseket terver. A gyermeke jól van - de nem megy többet ebbe az iskolába.

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra