Utoléri a múltja szeptemberben ezt a 3 csillagjegyet

Akár akarjuk, akár nem, a múltunk végigkíséri az életünket. Ezért érdekünk, hogy megbékéljünk vele - még ha ez nem is mindig könnyű. A horoszkóp szerint szeptemberben három csillagjegynek szembe kell majd néznie ezzel.

Régvolt idők

A múltunk a részünk. Amit átéltünk, meghatározza, hogyan érezzük magunkat, milyen döntéseket hozunk és hogyan viselkedünk. Sőt, azt is, hogy hogyan értékeljük a világot. És bár úgy tűnik, de nem csak passzív áldozatai vagyunk a mögöttünk hagyott éveknek. Arról is dönthetünk, hogyan meséljük el magunknak a múltunkat, hogyan tekintünk vissza rá. Például megértést mutathatunk múltbeli önmagunknak azért, hogy néha nem bölcsen vagy éretten cselekedtünk. Elismerhetjük, hogy megtettük a tőlünk telhető legjobbat, elmondhatjuk magunknak, hogy szerencsénk volt, amikor sikerült vagy elértünk valamit, de azt is felismerhetjük, hogy kockáztattunk, hogy éberek és bátrak voltunk.

Bizonyos mértékig tehát a saját kezünkben van, hogy a múltunk mennyire formál minket. Ez a részünk, ami a múltunkból fakad, azonban alakítható.

A következő csillagjegyek szeptemberben arra ösztönzik a kozmikus energiákat, hogy olyan képet kapjanak a múltjukról, amely kibékíti őket vele - és lehetővé teszi számukra, hogy megerősödve folytassák az útjukat a jövőbe.

Hogy kik számíthatnak erre? A galériánkból kiderül!

Galéria: nyakon csapja a múltja szeptemberben ezt a 3 csillagjegyet
  • múlt, szeptember, csillagjegy, horoszkóp,
  • múlt, szeptember, csillagjegy, horoszkóp,
  • múlt, szeptember, csillagjegy, horoszkóp,

Címlapfotó: 123rf.com

csillagjegy