A miniszterelnök közölte: holtan találták az eltűnt 2 éves kislányt - Fotók

Nem túlzás: egész Európa kereste a nem egészen 2 éves kislányt, aki március 26-án Bor településen tűnt el. Mára virradóra érkezett a lesújtó hír: a kislány halott.

A magyar rendőrség is közzétette az alig kétesztendős Danka Ilic eltűnésének hírét. Nem véletlenül: gyakorlatilag egész Európát megmozgatta a szerb kislány drámája. A barna szemű és hajú gyermek egy olivazöld kabátot, lila nadrágot és fekete cipőt viselt, amikor utoljára, bő egy hete látták a szerb Bor településen. Az elmúlt napokban többen is jelezték, Bécsben, két nő társaságában láthatták a gyermeket, akiről felvételeket is készítettek. Az egyik nő azonban nemrég jelentkezett a rendőrségen, és közölte, ő az egyik nő a képekről, a gyermek pedig a lánya. 

Mára virradóra azonban szörnyű hír érkezett, a szerb miniszterelnők közölte: Danka Ilic halott!

@andreas_seidel_1992 #fypシ #danka #vermisst #vermisstenfall #vermissendich #viralvideo #andreas #seidel #facemorph #4u #4you #4upage #viralditiktok #viral #viralllllll #foryoupage #foryoupageofficiall #foryoupage❤️❤️ #tiktok #missing #kinder #children #crime #nachrichten #breakingnews ♬ Originalton - Andreas Seidel

Az is kiderült, gyilkosság áldozata lett és megvannak az elkövetők is!
 

Lapozz a folytatásért!

24 óra