1/3-2/3 szabály - Ezzel a trükkel mindig megtalálod majd a megfelelő szettet - Fotók

Sokszor érzed úgy, hogy nincs mit felvenned? Nos, ha tetsuik, ha nem, valósznűleg csak a kombinációs ötletek hiányának köszönhető mindez! Az 1/3-2/3 szabállyal sosem lesz ilyen gondod.

A divat sosem lassít, és mi meg kénytelenek vagyunk futni utána. Minden évszakban jönnek az újabbnál újabb trendek és darabok, mégis gyakran előfordul bármelyikünkkel, hogy reggel azt érezzük a tükör előtt, hogy nincs mit felvennünk. Számtalan vélemény létezik arról, hogy mi illik össze és mi nem, mit milyen színeket lehet kombinálni, és milyen kiegészítők passzolnak hozzá. A divatrajongók körében azonban futótűzként terjed egy szabély, aminek a segítségével a szettjeid szupertrendiek lesznek.

1/3-2/3 szabály

S hogy mii rejlik az egyszerű styling trükk mögött? Mindössze egy kis matematikai megértésre van szükségünk: mentálisan három részre osztjuk a testünket: a válltól a köldökig, a köldöktől a térdig és a térdtől a lábfejig. Vigyázzunk! Természetesen a felosztás függhet az adott személy arányaitól. Fontos: a test 2/3-át egy ruhadarabnak kell eltakarnia. A másik harmadot pedig másiknak. Nem számít, hogy ez a felső vagy az alsó rész, a viselője dönti el, hogy mi tetszik neki a legjobban. 

Négy példát is mutatunk erre a galériánkban: meg fogsz lepődni, milyen egyszerű!

GALÉRIA: ezek a szettek tökéletesen illeszkednek az 1/3-2/3-ad szabályhoz
  • szabály, ruhák, szett, 1/3, 2/3, tipp,
  • szabály, ruhák, szett, 1/3, 2/3, tipp,
  • szabály, ruhák, szett, 1/3, 2/3, tipp,
  • szabály, ruhák, szett, 1/3, 2/3, tipp,

Címlapdfotó: 123rf.com

24 óra