Harry és Meghan is belekeveredett Katalin hercegné photoshop-botrányába - Ezt üzenik

Harry herceg és Meghan hercegné: a Katalin elleni csúnya megjegyzések nem az ő táborukból származnak

Valójában egy gyönyörű fotó volt az, amit a Kensington-palota március 10-én, anyák napján tett közzé a közösségi médiában: Katalin három gyermekével körülvéve. Ez volt az első hivatalos fotó a hercegné januári hasi műtétje óta. Ám a következetlenségekre hamar fény derült. A világ néhány legnagyobb fotóügynöksége - köztük az AP, az AFP, a Getty Images és a Reuters - is leállította a fotó terjesztését. Az ok: a kép állítólag manipulált.

Katalin nem sokkal később elismerte, hogy szerkesztette a képet, és nyilvánosan kért bocsánatot kért. Azóta az összeesküvés-elméletek és a kritikák nem akarnak alábbhagyni, és egyre több önjelölt szakértő szólal meg. Sőt, egy újságíró azt állítja, Katalin egy 8 éves címapfotóját használta fel a képhez. És erről képeket és videót is megosztott.

Meghan és Harry

Most újabb fejlemény bontakozódik ki a kínos ügyben. A fotó kapcsán ugyanis egyre több olyan komment is megjelent, ami Meghan hercegnőhöz hasoníltja Katalint. "Ez nem egy olyan hiba, amit Meghan valaha is elkövetne" - mondták a Page Six forrásai, sőt, azt is hozzátették: "éles szeme és őrült figyelme van a részletekre". Meghan és Harry így az akarata ellenére is részese lett az ügynek. Hivatalosan érkezett a cáfolat.

Meghan és Harry Archewell Alapítványának szóvivője most hivatalos választ adott az őt megkereső lapnak. Hangsúlyozta: "Ami a Page Sixet illeti, ez nem tőlünk származik".

Címlapdfotó: Profimedia/RedDot

24 óra