Orrvérzéssel ment a férfi kórházba: a tapasztalt orvos is megdöbbent, mit talált benne - Fotók

Mivel hónapok óta visszatérő orrvérzésektől szenvedett, a férfi február elején úgy döntött, hogy kórházba megy. Amit az orvosok az orrában találtak, az még őket is sokkolta. Figyelem, ez a történet és a képek sokakat felkavarhatnak!

A neve elhallgatását kérő férfi 2023 októbere óta küzdött állandó orrvérzéssel, ami már megkeserítette a mindennapjait is. "Állandóan orrvérzésem volt. Még arra sem tudtam felállni, hogy kimehessek a vécére anélkül, hogy ne kezdett volna el vérezni az orrom" - emlékezett a kezdetekre a férfi. A halászati ágazatban dolgozó úr ennek ellenére hónapokig tűrte a kellemetlenségeket - egészen addig, amíg február elején hirtelen fel nem dagadt az arca és az ajkai.

Ekkor döntött úgy, kórházba megy

A férfi a HCA Florida Memorial Kórházban kötött ki, ahol alaposan megvizsgálták az orrát. "Amikor bementem vizsgálatra, az orvos azt mondta: "Mozgást látok"" - emlékezett vissza a férfi, akinél egyébként korábban rákot is diagnosztizálták. A szóban forgó orvos, Dr. David Carlson végül úgy döntött, hogy alaposaban is utána kell nézni ennek a szokatlan dolognak, így egy kis kamerát helyezett a férfi szaglószervébe. Amikor meglátta a monitoron, hogy mi van a férfi orrában, majd leesett a székéről.

Az orvos képeket is készített - Figyelem! Sokakat felkavarhatnak... 

Lapozz a folytatásért!

24 óra