Puffadás miatt szenvedett Simon - majd néhány napja meghalt - Fotók

Tavaly októberben a felesége vette észre, hogy valami nincs rendben a férjével. Mire az orvosok rájöttek, mi a baj a 46 éves férfival, már késő volt.

Úgy volt, hogy egy feledhetetlen nyaralás lesz Tenerifén a gyerekekkel, Lucie-vel és Jacobbal, de az édesanya észrevette, hogy valami nagyon nincs rendben a férjével, Simonnal. A 46 éves családapa, aki általában mindig imádta és élvezte a szálloda all inclusive ellátását, egyáltalán nem volt étvágya. Sőt, puffadásra és székrekedésre panaszkodott. "Egyszerűen nem volt önmaga" - mondta Sara a The Sun című brit lapnak. Gyomorégés elleni szereket vettek a patikában, de egy csak ideig-óráig segített a férfin.

Angliába visszatérve Simon állapota tovább romlott. Volt nap, hogy már azért sem tudott lehajolni, hogy a motoros csizmáját levegye annyira fel volt puffadva. "Úgy nézett ki, mintha kilenc hónapos terhes lenne" - emlékezet vissza a felesége. Ezt követően mentek orvoshoz, majd orvosról orvosra jártak, akik hashajtót írtak fel a férfinak, de a panaszai okára nem jöttek rá. A helyzet végül decemberben vált drámaivá. A férfi annyira fázott, hogy a befűtött otthonában hálózsába bújt, kesztyűt és sapkát vett. Pedig a felesége is izzadt otthon.

Miután kórházba vitték, sokkoló diagnózist közöltek!

Lapozz a folytatásért!

24 óra