Véget ért a nászútja a fiatal párnak: bicskanyitogató dolgot találtak az Airbnb-jükben - Fotók

"Megkértem a páromat, hogy nézze meg, van-e kamera" - írja Zhenmei Beauty nevű felhasználó a xiaohongshu.com ázsiai oldalon közzétett bejegyzésében.

De miért jut az eszébe ilyen bárkinek? Vajon már voltak rossz tapasztalatai? Vagy túl sok bulvárhírt olvasott korábban? Vagy egyszerűen csak ennyire bizalmatlan a világgal szemben? Nos, ez talán sosem derül ki. Az azonban igen. hogy a félelme nem lett alaptalan. A férje az okostelefonján lévő zseblámpával átkutatta a szobát, és a sminksarokban meg is találta, amit keresett: az aljzatfedél mögött egy apró kamera volt elrejtve.

Bicskanyitogató: a lencse egyenesen a franciaágyra volt irányítva!

Fotó: xiaohongshu.com/ 珍美BEAUTY

A nő jelezte az Airbnb-nek a dolgot, a lakést tulajdonosát azonnal blokkolták az oldalon. "Aznap nem mertem levetkőzni vagy zuhanyozni" - emlékszik vissza Zhenmei, akivel másnap az Airbnb közvetlenül vette fel a kapcsolatot és egy másik szállást is biztosítottak a számára. Sőt, a nő elment a helyi rendőrségre és feljelent tett. Miután hazaértek Malajziából, megosztott a töeténetét a világgal, hogy mások nehogy így járjanak.

Címlapfotó és fotó: xiaohongshu.com/ 珍美BEAUTY

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra