Két éve élt egyedül Alexandra 9 éves kisfia - Senki nem vette észre

Megdöbentő történet járja körbe a világot: egy kisfiú két évig élt egyedül, anyja, apja vagy más felnőtt nélkül - és senki sem vette észre. De hogyan lehetséges ez?

Nem csak Franciaországot, már az egész világot ez a történet foglalkoztatja, amióta napvilágot látott. Egy kilencéves kisfiú, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, két éven át teljesen egyedül élt egy háromszobás lakásban, egy társasház második emeletén, a Bordeaux-tól délnyugatra fekvő Nersac nevű faluban. MInt kiderült, az anyja beleszeretett egy a szomszédos faluban lakó nőbe és nem csak egy, mindkét gyermekét maga mögött hagyta.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

A 39 éves Alexandra O. még 2011-ben költözött be a 240 fős település társasházába a két fiával. Épp akkor született meg a második gyermeke, aki egy kereskedővel folytatott viszonyából fogant. Egy évvel később azonban az anya beleszeretett egy öt kilométerre lévő szomszédos településről származó nőbe. Az anya egyre több időt töltött vele és egyre kevesebbet a gyerekeivel, akik nem érezték jól magukat a másik nő társaságában.

A két fiú egyre többet volt egyedül - bár egy ideig még ketten.

Lapozz a folytatásért!

24 óra