Két éve élt egyedül Alexandra 9 éves kisfia - Senki nem vette észre

2020-ban aztán az anya nagy döntést hozott: összeköltözik a barátnőjével. A két gyerek egyedül maradt a lakásban. Aztán a nagyobbik elköltözött a biológiai apjához. A kisebb egyedül maradt.

Hihetetlen, de a 9 éves kisfiú egész egyszerűen tovább folytatta az életét, mintha semmi nem történt volna. Minden reggel elment az öt percre lévő iskolába, és nagyon jó tanuló volt, így a tanárok sem vettek észre semmit az egészből. "Megcsinálta a házi feladatát, mindig jól öltözött, tiszta és pontos volt" - mondta a polgárnester, Barbara Couturier a Sunday Timesnak. Az anyukája néha elment hozzá, vitt neki enni, meg elvitte a szennyesét. A legtöbbször süteményeken és konzerveken élt. Amikor pedig egyszer elromlott a fűtés, három takaró alatt aludt.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

Tizenegy éves korában aztn a fiú egy 10 kilométerre lévő középsikolába ment tanulni, az édesanyjától kapott buszjegyeket a ritka látogatásai egyikén. Aztán nemrég egy nap kiderült az ügy. A fiú egyik szomszédjának túl sok lett a zaj, a ház folyosóján kérte számon a gyereket. "Nem mondta anyukád, hogy ne ugrálj így a lakásodban? Az egész épület remeg!" - kérdezte tőle, mire a fiú őszintén válaszolt neki: "Nem. Egyedül élek." Amikor a nő csodálkozva visszakérdezett, hogy ez hogy lehet, a fiú egyszerűen azt válaszolta: "Ez már csak így van".

A rendőrség nevelőszüklőknél helyezte el a fiút, az anyja pedig fél év börtönt kapott. A fiú állítólag nem szeretne többé hallani róla.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra