Egy méretes patkányt vettek videóra a metró mozgólépcsőjén: mindenki rajta pusztul

Vírusként terjed a Tik-Tok-on a felvétel: a méretes régcsálónak meggyűlt a baja a mozglólépcsővel a mtróban.

Van még mit tanulnia. Ezt a következtetést vonhatjuk le, ha megnézzük erről a metróban lefilmezett patkányról az internetre került felvételeket. New York egyik metróállomásán vette őt videóra egy Jimmy nevű fickó, az állatnak meg esélye sem volt kereket oldalni, hiszen rossz irányba indult el. A lefelé tartó mozgólépcsőn felfelé. Így akármennyire is szedte a lábát, csak nagyon lassan haladt a cél felé, azaz az alkalmi operatőrnek bőven volt ideje és lehetősége videót gyártani az ádáz küzdelemről.

Máris több mint 3 millióan látták az első videót.

@jimmyjames1027 #fyp #newyorkcity #subwaycreatures #rat ♬ Rocky (Main Theme) - The Intermezzo Orchestra

Néhány kommentelő azzal viccelődött, hogy a patkány valószínűleg még ma is a mozgólépcsőn ugrál, egy második videóból azonban kiderül, hogy túl hamar leírták a rágcsálót. A kis fickó erőfeszítései ugyanis kifizetődtek. Végül felért. 

@jimmyjames1027 #fyp #newyorkcity #subwaycreatures #rat #viral #rocky #foryoupage #rockybalboa #rockystepschallenge #hemadeit ♬ Rocky (Main Theme) - The Intermezzo Orchestra

New Yorkban a patkányok elszaparodása valós probléma, Csak tavaly 41 748 patkányészlelést jelentettek a városi forródróton keresztül. Ez az előző évhez képest 1,5 százalékos, 2021-hez képest pedig 7,6 százalékos növekedést jelent.

Címlapfotó: TikTok/jimmyjames1027

24 óra