Gyomorforgató dolgot tett a nő a turkáló próbafülkéjében - Videó

Egy használtcikk-üzlet vásárlója vette észre a bizarr jelenetet. Annyi lélekjelenléte még volt, hogy a kameráját az eseményekre iránította, hogy rögzítse mindezt.

A férfi, akit a Redditen "Scumble_Rats" néven tette közzé a posztját, amihez eg yvideót is megosztott. Elmondta, hogy néhány napja a feleségével együtt járt a melbourne-i "Sacred Heart Mission Op Shop" nevű használtruha-boltban. Amíg a párja egy próbafülkébe ment, hogy felpróbálja a kiválasztott ruhákat, a férfi a folyosón várakozott. Aztán egy undorító dologra lett figyelmes. Egy másik fülkében egy idegen nő állt, majd hirtelen a lábai mögött egy nagy tócsa kezdett keletkezni. Hamar nyilvánvalóvá vált, a nő maga alá vizelt. Hogy direkt, vagy összetévesztette a WC-vel a fülkét, az nem derült ki.

"Azt hiszem, ez az ember épp most pisilt be az öltözőben" - írta a srác a felvételhez.

Melbourne Op Shop today
byu/Scumble_Rats inmelbourne

 

A hír az üzlethez is eljutott. "A Preston Op Shop munkatársait értesítették arról, hogy egy vásárló vécé balesetet szenvedett az öltözőben" - közölték a Yahoo News Australiaval. Az is kiderült, a nőt nem találták meg, mást azonban igen: ő ugyanis a nagy dolgát is ugyanígy és ugyanott végezte el. Az öltözőt kitakarították és lefertőtlenítették.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra