Folyamatosan ugatott a család kutyája: amikor benéztek a házuk alá, sokkot kaptak - Videó

A természethez közel él a család, így láttak ők már mindenfélét, ettől a történettől azonban az ő ereikben is megállt a vér.

Crystal Weaver és családja a kanadai Duncanben él, ami velük történt, az pedig világhírűvé tette a családot. Mint ahogyan azt a nő a CBC-nek elmondta, a család kétéves kutyája, Coco az elmúlt két hétben "teljesen neurotikus" volt, és rendszeresen ugatva rohangált a kertben. Aztán alig egy hete, december 28-án már ők is fura zajokra lettek figyelmesek, ami a házuk alól jött. "Azt hittük, talán néhány mosómedve tart odalent egy kis bulit" - mondta a kanadai, és eleinte különösebb aggodalom nélkül fogatdák az eseményeket. Másnap reggel azonban a férje úgy gondolta, utánajár a történetnek, de néhány pillanattal később falfehéren sprintelt vissza a házba.

A ház alatt ugyanis egy méretes fekete medvével nézett farkasszemet!

@cocobeansandcrew this black bear thought the space under our deck might be a great place to spend winter. scared it off and are now bear proofing the area. pay attention when your dog's try and tell you something, they might be barking for a reason. #bear #blackbear #hybernation #youcantstayyougottago #eek #canipetthatdog ♬ Can I pet that dog - KaylaaWade

"Soha nem láttam még ilyen gyorsan futni" - mondta Weaver a férjéről, aki annyit derítettt ki, épp a hálószobájuk alatt fészkelte be téli álomra magát a maci. A róla készült videót milliók látták máris, és az is kiderült, a család fevette a kapcsolatot a vadvédelmi hatósággal, akik elzavarták a nem kívánatos albérlőt. "Sajnálatos, hogy nem talált természetes odút, ahová elbújhatott volna ezen a télen" - mondta a vadbiológus, Helen Davis, aki szerint a medvék a házak alatt is okozhatnak károkat, például gáz- vagy vízvezetékeket nyomhatnak szét, gerendákat rághatnak vagy szemetet hurcolhatnak be.

Címlapfotó: TikTok/CocoBeansandCrew

24 óra