Évek óta nem posztolt: a saját és a lánya életéért küzd az influenszer - Fotók

Milliók követték a mindennapjait, majd váratlanul eltűnt. Négy év után az unokatetsvére árulta el az okát - sokkoló hírt közölt.

"Tuulavintage" néven regisztrált az Instára és az egyik legnépszerűbb utazási blogger lett pillanatok alatt. Jessica Stein közel kétmillió követőt gyűjtött össze. Éveken át a világ legmenőbb helyeiről posztolt, gyönyörű ruhákban, makulátlan sminkben, menő éttermekből, szállodákból jelentkezett. Imádta őt a világ, aztán szinte napra pontosan négy évvel ezelőtt váratlanul eltűnt. A rajongók azóta is csak találgattak, mi történhetett vele, a kételyeik nemrég értek véget: Jessica Stein unokatestvére, Sara friss információkat osztott meg a nőről az Instagram-oldalára.

Jessica súlyos beteg - egy balul elsült beavatkozás következményei miatt ágyhoz van kötve. Képtelen ellátni magát.

Kiderült, Jessica gerincvelőjéből akartak szöveteket eltávolítani, de a beavatkozássorán  komplikációk léptek fel. Azóta ülve kell aludnia is. "Nem tud dolgozni, vezetni vagy főzni. A járás és a beszéd is nehezére esik. A lélegzete és a hangja is eláll, mielőtt elájulna, és úgy tűnik, megfullad belül" - mondja az unokatestvére. És ez nem minden. Emellett az orvosok Jessicánál felső nyaki instabilitást, és felső nyaki gerincvelő-rendellenességet is diagnosztizáltak.

A nő körmei megkékültek, a végtagjai elszíneződtek, az arca megduzzadt - a friss képek sokkolják a világot! És ott a lánya is...

MEGRÁZÓ KÉPEK: rajongói sem ismerik fel az influenszert - az életéért küzd
  • influenszer betegség küzdelem
  • influenszer betegség küzdelem
  • influenszer betegség küzdelem
  • influenszer betegség küzdelem
  • influenszer betegség küzdelem

Címlapfotó: Instagram/tuulavintage

24 óra