Arcon harapta a pók az ismert énekest: néhány nap múlva meghalt

Alig 28 évesen halt meg a fiatal énekes, története sokak rémálma.

A brazil Tocantins államból származó Darlyn Morais ismert zenész volt, nagy és sikeres karriert jósoltak neki. A családja azonban hétfőn borzasztó hírt közölt: a 28 éves énekes egy pálmai kórházban meghalt, miután a múlt héten megharapta egy pók. Azt állítják, Morais allergiás reakciókat mutatott a csípés után, az arcán pedig sötét foltok keletkeztek. Végül hétfőn kora reggel halt meg - számolt be róla a G1 című brazil internetes újság.

A férfit az otthonában hatapta meg a pók. Felesége, Jhullyenny Lisboa Silva a G1-nek elmondta, hogy férjénél először múlt kedden jelentkeztek a rosszullétek. "Érezte a gyengeséget a testében, és az arca még aznap elkezdett elsötétülni" - mondta az asszony. Az egészségügyi minisztérium azóta megerősítette a művész halálát, és bejelentették, vizsgálatot indítottak. Egyelőre nem tudják, milyen pók lehetett.

A nő azt is elmondta, a pók a 18 éves lányát - Darlyn Morais mostohalányát - szintén megharapta az állat az egyik lábán. Őt is kórházba szállították, az állapota stabil.

Címlapfotó: Instagram/darlynmorais

24 óra