Beugrott a trafik előtt egy járó autóba Gyuri és Anti: a kocsi tulajdonosa belehalt - Fotók

Elfajult egy autó megszerzése Vácon - fogalmaz a rendőrség az üggyel kapcsolatban. Két fiatal férfival szemben javasolnak védemelést.

A TWN.hu információi szerint tavaly október 2-án egy váci dohánybolt előtt szúrt ki egy üres, járó motorú autót a két fiatal férfi a dr. Csányi László körúton. Beugrotta, majd előbb hátramenetben, aztán sebességbe kapcsolva akartak elhajtani vele. "A tulajdonos kiszaladt a közeli trafikból, próbálta megállítani őket, e közben került a motorháztetőre. Nagy sebességgel indulva átszelték a négysávos utat, a motorháztetőről leeső és súlyosan megsérült tulajdonost sorsára hagyva visszacikáztak a túloldalra, ahol egy fának és egy villanyoszlopnak csapódva álltak meg" - emlékeztet a rendőrség.

A sofőr és utasa elszaladtak. "Utóbbit, P. Antalt még aznap elfogták, jármű önkényes elvétele bűntettével és segítségnyújtás elmulasztása vétségével gyanúsították meg, az eljárásban szabadlábon védekezhetett" - így a rendőrség. A sofőr ellen hajtóvadászat indult. "Miután kiderítették személyazonosságát, családtagjain keresztül próbálták jobb belátásra bírni, adja fel magát. 2023. október 4-én délután csörrent meg az egyik életes nyomozó telefonja, a vonal végén lévő B. György megadott egy nagykátai címet és közölte, hogy várja őket" - írja most a rendőrség.

De a történet itt még nem ért véget...

Megrázó képek: ez a 45 éves férfi az áldozat
  • rendőrség krimi Vác autó
  • rendőrség krimi Vác autó
  • rendőrség krimi Vác autó
  • rendőrség krimi Vác autó
  • rendőrség krimi Vác autó
  • rendőrség krimi Vác autó

Címlapfotó: Police.hu

24 óra