Inspiráló Nők Díja 2023: íme A leginspirálóbb hétköznapi hős kategória jelöltjei - Fotók

A piac meghatározó női portálja, a Femcafe.hu immár ötödik alkalommal díjazza azokat a női teljesítményeket, amik ösztönzőleg hatnak a széles közönség számára is.

Közzétette a Femcafe.hu az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Inspiráló Nők Díja hét kategóriájának jelöltjeit. Ahogy eddig, úgy idén is csak az olvasók kezében van a döntés, akik november 14-ig adhatják le a voksaikat a kategóriákban. A győzteseket november 29-én egy nagyszabású gálaesten hirdetik ki a Magyar Zene Házában. "Nagyon fontos az, hogy láthatóvá váljanak azok a nők, akik valamit letettek az asztalra, akik szabadon, jól, tudatosan döntenek a saját életük nagy kérdéseiben, de a kis kérdésekben is. És hogyha vannak ilyen megjelenési lehetőségek, mint például az Inspiráló Nők Díja, akkor ezek a nők példaképekké válhatnak" – mondta a jelölőbizottság tagja, Pataki Ági, Balázs Béla-díjas filmproducer, egykori fotómodell.

A TWN.hu most naponta mutatja be a hét kategória három-három jelöltjét, akikre ide kattintva lehet leadni a voksokat. Az eseményről egyébként tévéfelvétel is készül, melyet a TV2 Csoport tűz majd műsorára. A jelölöbizottság tagjai pedig Pataki Ágin kívül, Esztergályos Cecília, Kossuth-díjas színművész,  Szente Vajk, Jászai Mari-díjas színész, rendező, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázó és Sajószegi Veronika, a Femcafe.hu főszerkesztője.

De lássuk A leginspirálóbb hétköznapi hős kategória idei jelöltjeit!

Fotók: íme a kategória három döntős jelöltje!
  • Femcafe Inspiráló Nők 2023 szavazás
  • Femcafe Inspiráló Nők 2023 szavazás
  • Femcafe Inspiráló Nők 2023 szavazás

Címlapfotó: Femcafe

24 óra