Gyomorforgató dolgot talált a nő a frissen főzött spenótos tésztában - Videó

A zölséges tészta közepén egy döglött béka virított!

A New York Post híre szerint a nő azt feltételezte, a spenót már mosott volt, amikor bezacskózták, így azonnal videót készített, amit kiposztolt és meg is címezte benne az üzletlánc illetékeseit. "A Woolies friss termékekkel foglalkozó emberei, (szó szerint) egy friss béka volt a spenótomban" - írta az ausztrál a videójához, két undorodó smiley-val kiegészítve. Azt is elárulta: komol ytrauma volt ez neki, nem hiszi, hogy fog még valaha spenótot enni.

"Soha életemben nem voltam még ennyire izgatott a vacsora miatt, amíg ezt meg nem láttam" - írta.

@simonebaker Woolies the fresh food people, quite literally a fresh frog in my spinach. Cant get much fresher than that 😮‍💨🤢#greenscreenvideo #freshfood #woolworths #woolies #gross @Woolworths_au @Woolworths Australia ♬ Oh No - Kreepa


Egy kommentelő viccesen megjegyezte: "Franciaországban ez egy csemege".  A lány videóját százezrek nézik meg, a hír pedig eljutott a Woolworths szupermarketóriáshoz,ahol vizsgálat indult.  
"Beszállítónk számos minőségi vizsgálatot végzett ezen a spenótlevél-tételen, és nem találtak idegen testeket a feldolgozás során, így úgy tűnik, hogy ez egy elszigetelt incidens" - közölte a vállalat.

Címlapfotó: TikTok/simonebaker
 

24 óra