37 éve mutatták be a Krokodil Dundee-t: nem ismernéd fel a főszereplőket ma már - Fotók

A Krokodil Dundee főszerepét a Sydney-ben született színész, Paul Hogan kapta meg. Élete szerepe lett a ma már 84 éves sznésznek.

Szerelőként dolgozott sokáig a Sydney-i kikötőben, aztán jelentkezett egy tehetségkutatóba. Majd elindította saját showját, amiért szakmai díjat is kapott. Karakteres megjelenésének köszönhetpen cigaretta és sör reklámarca is volt, majd 1986-ban jött a film, ami az egész életét megváltoztatta. Nem túlzés ez, hiszen a forgatásokon beleszeretett a parnernőjébe, ami miatt elvált a feleségétől. Az ország történetének egyik legcsúnyább celebválása lett belőle. Paul Hogan kapott más szerepeket is, de a Krokodil Dundee és folytatásai maradtak a legemlékezetesebbek. 2014-ben vált el tőle a felesége, azóta magányosan él.

Ez a kép nyáron egy reptéren készült róla:

Fotó: Profimedia/RedDot

A csinos újságíró, Sue Charlton szerepét az amerikai származású Linda Kozlowski kapta meg. A lengyel származású szülők gyermeke korábban is szerepelt sorozatokban, filmekben, ám ez az alkotás tette világhírűvé. Pláne, hogy összejött Paul Hogannel, akivel 1990-ben össze is házasodott, egy gyerekük született. 2013-ban vált el, az így szerzett vagyont pedig Venice Beachen ingatlanokba fektette és milliókat kaszált vele azóta is. A szőke cicababa azonban már a régmúlt, ma már sötét hajszínt visel a 65 éves sztár.

Linda-t 2019-ben fotózta le utoljára paparazzi:

Címlapfotó és fotó: Profimedia/RedDot

24 óra