Megfojtotta az élettársát Károly Zuglóban, majd a Pólus moziba vitte az édesanyját - Videó

A nő fia is a lakásban volt, amikor az élettársa megölte. Három órával később egy szuperhősös filmre vitte az édesanyját, a rendőrök a moziban fogták el.

"Élettársát ölte meg egy férfi a megalapozott gyanú szerint tavaly áprilisban a XIV. kerületben, miközben a nő kisfia is a lakásban volt" - emlékeztet a rendőrség a most kiadott közleményében a zuglói kegyetlen gyilkosságra. Hozzáteszik: a gyilkosság után az elkövető egy szuperhős filmre ült be az anyjával, a budapesti nyomozók a moziban fogták el. A TWN.hu információi szerint a rendőrség most fejezte be az eljárát.

A rendőrök emlékeztetnek, a 30 éves nő akkor 8 éves kisfia a gyilkosság idején a lakás egy másik szobájában volt. Ő volt az, aki a rendőrséget is értesítette. "A feltételezett elkövetőt a bejelentéstől számított három órán belül a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály és Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói egy fővárosi moziban fogták el" - írja a rendőrség.

Az is kiderült: a 32 éves férfi, aki a nő új élettársa volt, vitát és dulakodást követően puszta kézzel fojtotta meg az asszonyt. "C. Károlyt emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és vették őrizetbe, majd a gyanúsítást kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésére is kiterjesztették" - olvasható a police.hu-n.

A rendőrség vádemelést javasol.

Címlapfotó Youtube/PoliceHungary

VIDEO
Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok

24 óra