"Nem tudok megbocsátani" - Dianát éveken át kínozta az anyja, most új arcot kapott - Videó

Borzalom, amin a 19 éves lánynak keresztül kellett mennie: évekig verte, bántalmazta, kínozta a saját édesanyja. De csak őt, a testvéreit nem.

Diana Ivanova egy eldugott faluban nőtt fel valahol Kazahsztánban. Az apja drogfüggő volt, az anyja, Anna pedig egy megkeseredet ember. Az asszony 13 éven át bántalmazta legkisebb gyermekét: mély sebhelyek, egy leszakadt fül és elsorvadt ajkak tanúskodnak azokról a kegyetlen megpróbáltatásokrólról, amiket a fiatal lánynak születése óta át kellett élnie. A két nővérét viszont sosem bántotta az anyjuk - számolt be róla az orosz AIF magazin.

Anna Ivanova gyűlölete kizárólag a kislányra irányult.

@dr_shbair #ДианаИванова #докторшбайр #пластическаяхирургия #принцессаДиана ♬ оригинальный звук - Dr. Shbair

A kislány 2011-ben, hétéves korában került először kórházba súlyos fejsérüléssel és csonttöréssel. Később kiderült, hogy a nagymamája is rendszeresen verte a kislányt egy sétapálcával. A nyugdíjast a kazah hatóságok állítólag Oroszországba deportálták. De a rémálom csak ezután kezdődött. A saját édesanyja is egyre gyakrabban kezet emelt a lányra, Dianának a hideg padlón kellett aludnia, amikor vendégek jöttek, vagy a szekrénybe, vagy a fürdőszobába zárták be.

A lány életét egy a faluba költöző asszony mentette meg...

Lapozz a folytatásért!

24 óra