"Nem tudok megbocsátani" - Dianát éveken át kínozta az anyja, most új arcot kapott - Videó

A szomszédoknak valószínűleg évekig fogalmuk sem volt, hogy mi történik, ezért soha senki nem is avaktkozott közbe. Sőt, Anna mindig gondoskodó anyának mutatta magát, úgy tett, mintha szeretné a lányait, így népszerűnek számított a faluban is.

Aztán 2017-ben egy Nadezhda Barsukova nevű nő érkezett a faluba. Amikor korábban egyszer meglátogatta egy távoli rokonát a faluban, akkor hallott már a megkínzott lányról. Majd közbe is lépett. A karakén asszony, akinek három saját gyermeke van, kiszabadította Dianát anyja karmai közül, majd be is fogadta a traumatizált lányt. Ezt köbetően hozta nyilvánosságra az ügyet, bevont a médiát, így a rendőrségre is nyomást helyezett, hogy komolyan vegyék az ügyet. A perben az anyát hat év börtönre ítélték, Dianát pedig Nadezhda örökbe fogadta - sokáig küzdöttek ezért. "Mindig arról álmodtam, hogy nekem nem ez az anyám lesz, nem Anna, hanem valaki más. Én megtaláltam őt. Ő a legjobb anya a világon" - mondta egy interjúban Dia.

Hozzátette: nem tud és nem is akar megbocsájtani a biológiai anyjának. Azóta pedig új arcot is kapott.

@dr_shbair Фотографии с того самого дня #ДианаИванова #докторшбайр #пластическаяхирургия #принцессаДиана ♬ оригинальный звук - Dr. Shbair

Diana ma már 19 éves, súlyos sebeket szerzett élete első 13 évében, azóta többször is megműtötték az arcát. Az orvosok a lány mozgásszervi rendszerének helyreállításával is foglalkoznak. Meg kellett műteni a térdét, a karját és a hátát is. Ezt az új anyukája adományokból fedezte. "Nagyon sokan reagáltak, amikor pénzt gyűjtöttünk Diana rehabilitációjára" - hálálkodott Nadezhda. Dia történetét ráadásul olvasta egy kazah plasztikai sebész, Mohammed Shbair, aki felajánlotta, helyrehozza a lány arcát. Többször is megoperálta, a lány azóta valósággal ragyog.

@dr_shbair #ДианаИванова #докторшбайр #пластическаяхирургия #принцессаДиана #красота ♬ оригинальный звук - Dr. Shbair

A lány később kezdte az iskolát, jelenleg kilencedikes és az az álma, orvos legyen, hogy segíthessen olyanokon, akik haosnló kínokat éltek át, mint ő.

Címlapfotó: TikTok/dr_shbair

24 óra