A fokozott izzadást ma már lehet kíméletesen kezelni - íme a megoldás

A verejtékezés természetes folyamat, ám van, amikor az átlagosnál több gondot okoz. Jó néhány ember mindennapjait keseríti meg a fokozott izzadás. Ez a probléma leginkább a tinédzserek körében fordul elő, de gyakran tapasztalható felnőtteknél is. Sok esetben társul önértékelési zavarral és szégyenérzettel. (x)

Kíméletes módon is lehet segíteni az izzadáson

Nem szabad hagyni, hogy a fokozott izzadás tönkretegye a mindennapokat és önértékelési problémákat eredményezzen. Érdemes igénybe venni a Belvárosi Orvosi Centrum esztétikai kezelését, ahol kíméletes módon, injekciós kezeléssel segítenek a probléma megoldásában, melynek hosszan tartó eredménye lehet.

Injekciós kezeléssel egyszerűen megszüntethető a fokozott izzadás

Az injekciós kezelés során a szakorvos egy vékony tű segítségével izzadásgátló anyagot juttat az érintett bőrfelületbe. A teljes kezelés alatt körülbelül 15 szúrásra van szükség, azonban fájdalomtól nem kell tartani, fájdalommentes az eljárás. Amennyiben ennek ellenére a páciens mégis kér fájdalomcsillapítást, helyi érzéstelenítést alkalmaz a szakorvos a beavatkozás során.

injekciós kezelés izzadás ellen

Milyen eredmény érhető el az eljárással? Az injekciós kezelés során beadott izzadásgátló anyagnak köszönhetően hosszú hónapokra lecsökken a verejték termelődése a páciensnél. Így megszűnik a fokozott verejtékezés okozta kellemetlen érzés. Ráadásul mellékhatásoktól sem kell tartani, hiszen csak nagyon ritkán fordulnak elő. Azonban javasolt a megfelelő eredmény elérése érdekében, hogy a beteg az injekciós kezelést követő néhány hétben kerülje az intenzív sportolást. Csupán erre kell figyelni, egyéb korlátozásra nincs szükség.

Néhány nappal a kezelést követően már érezhető az izzadás csökkenése

A teljes hatás a kezelést követően körülbelül egy héttel jelentkezik, ami egészen pontosan azt jelenti, hogy 80-90 százalékkal csökken az izzadás mértéke. Azonban már pár nappal a kezelést követően is érezhető a verejtékezés csökkenése.

Például a hónalj esetében a tünetmentesség 8-10 hónapon át tart. Ezt követően mindenképpen érdemes megismételni az injekciós kezelést a kívánt eredmény megtartása érdekében.

Az eredmény hosszú hónapokon át élvezhető

Semmi esetre sem szabad hagyni, hogy az izzadás szégyenérzetet és önértékelési problémákat okozzon, valamint hogy tönkretegye a mindennapi közérzetet. Érdemes inkább szakorvoshoz fordulni, aki kíméletes módon, fájdalommentesen orvosolja a problémát az injekciós kezeléssel. A fokozott izzadás megszüntethető injekciós kezelés segítségével, így néhány napon belül hatalmas javulás tapasztalható az életminőségben. 

A kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, amely során megbeszélésre kerül a kezelés menete és a várt eredmény. Ezt követően kerül sor az injekciókra, amelyek beadása gyors és fájdalommentes. A kezelést minden esetben képzett szakorvos végzi. Az eredmény pedig hosszú hónapokon át élvezhető, így nem kell gyakran sort keríteni a beavatkozás megismétlésére.

24 óra