Házat vett a házaspár: amit a kertben egy fához kötve találtak, összetörte a szívüket - Videó

A Molly nevű pitbullon kívül előkerült egy macska is, aminek szintén nem volt hely a régi családja új életében.

"Egyszerűen nem akarták őket" - magyarázta April Parker a Tik-Tokra töltött videójában. "A kaptárt és a traktort akarták, de sem őt, sem a macskát nem" - tette hozzá. A felvételen az látszik, ahogy April végigsétál a kertjén, majd meglátja Molly-t, aki napok óta egyedül, egy fához kötve várta a sorsát. Az előző gazdái csak egy tál vizet és egy szállítóboxot hagytak neki ott.  A kutyus először gyanakodva néz a nőre, aki könnyes szemekkel köszönti. "Bébi, új otthonod lesz" - mondja, Molly pedig már csóválja is a farkát.

A nő a videójához azt is oda írta: a kutyának csodás élete lesz, soha nem lesz már fához kötve. Sőt, a cica is marad.

@geaux75 The people that sold our house to us left behind their 10yr old dog they had since it was a puppy. I was so stressed we wouldnt get the house and something bad would happeb to her. We are going to maje her life so good. She will never be left all alone tied to a tree. 😭😢@roodytoots ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) [2018 Remaster] - Kate Bush

A kutya azóta valósággal szerelmes a gazádiba, álandóan a közelülben van. "Folyton követ minket. Annyira aranyos" - mondt a nő boldogan. Ráadásul azóta két újabb macska beköltözött a családhoz. 

Címlapfotó: TikTok/geaux75

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra