Sokkoló diagnózist kaptak a 11 éves fiú szülei a rohama után: nem agydaganat

Az agydaganat lehetőségét szerencsére gyorsan ki tudták zárni az orvosok. Aztán a laborvizsgálat megdöbbentő eredményt hozott.

A medikusok végül elvégeztek egy vizeletvizsgálatot a 11 éves gyereken, és alig hittek a szemüknek, amikor megkapták az eredményt. A fiú vérében jelentős mennyiségű THC (a kender növény fő hatóanyaga - A szerk.) volt. Mintha elszívott volna egy füvescigit a gyerek. Az édesanyja értetlenül állt az események előtt. A bulin és a meccs alatt ugyanis senki nem dohányzott. Aztán nem sokkal később az egyik barátnője telefonált neki. "Hisztérikusan sírt" - emlékezett a New York Post kérdésére az anyuka. Kiderült: az simerős egy olyan gumicukorral kínálta meg a kisfiút, ami kannabiszos volt.

A kisfiú szerencsére jobban van, hazamehetett, az édesanya dühe azonban nem múlik.

Fotó: 123rf.com/illusztráció

Veronica nem az ismerősére, hanem azokra haragszik, akik olyan csomagolásban hozzák forgalomba ezeket a termékeket, amelyek bárkit megtéveszthetnek. Azt mondja, ő se tudta volna, hogy ez az. "Azok az emberek, akik tudatosan fogyasztják a cuccot, tudják. Akik nem, azoknak eszükbe sem jut, hogy figyeljenek" - magyarázta felháborodottan.

Címlapfotó: 123rf.com/illusztráció

24 óra