Gyomorforgató, mit tett a futár a házhoz rendelt pizzával - Egy lakó telefonnal vette fel - Videó

Fiatal lányok, feltehetően egy erkélyről rögzítették az internetet felrobbantó videót. Gyanítjuk, egy egész iparágra hatással lesz egy időre.

Az emberek nagyrésze imádja a pizzát és időnként rendel is magának egyet. Nos, ha az alábbi videót megnézi az ember, akkor feltehetően egy időre elfelejti ezt a tervét. A felvételen jól látszik, egy motoros futár pihenőt tart menetközben, majd a kiszállításra szánt családi pizzát kibontja és egy méretes szeletet fogyazst eé belőle. És ezek után hogy viszi vajon majd ki? - kérdezhetné bárki. De gyakorlatilag másodpercek alatt derül ki. Az apró késével addig-addig csonkítja a szeleteket, míg újra egy kerek és teljes egész pizzát tud összerakni belőle. 

Miután a lehullott kukoricákat is szépen egyesével megeszegeti, és kézzel mindent látványosra formáz, bezárja a dobozt, leragasztja, majd gázt is ad...

@susyjimenez0 Porque no habra llegado mi pizza 🍕 #pizza #incompleta #hambreeee #repartidor ♬ sonido original - Susy Jimenez

A videótegy  Susy Jimenez nevű nő osztota meg a Tik-Tok-on és néhány nap alatt máris több mint 6 millió megtekintése van. "Dühös lettem volna, ha az én kajámról van szó, de azt sem tudom kiverni a fejemből, hogy mi van, ha szegénynek esélye sem volt enni?" - kérdezte egy megértőbb kommentelő, míg a többség a felháborodásának ad hangot.

Címlapfotó: TikTok/susyjimenez0

24 óra