Rendkívüli vallomás: Norbi elárulta, mi lesz az új feladata, s mi lesz az Update-tel

Az elmúlt hétvégén a csapból is Schobert Norbi ügye folyt: mint ismeretes, a GHV 40 millió forintra büntette meg a cégét. Norbi most a Naphire.hu-nak adott exkluzív interjút, amiből az is kiderült, mihez kezd most.

Megtévesztette a fogyasztókat a Norbi Update, ezért 40 milliós bírságot szabtak ki a cégre. Schobert Norbi egy terjedelmes, érzelmektől sem mentes bejegyzésben kommentálta a hírt, ami alapján a magyar sajtó egy jelentős része, sőt, kommentelők ezrei is hazugnak nevezték őt az elmúlt napokban. A Naphire.hu-nak adott interjújában most érzékelte az elmúlt napok eseményeit, sőt, azt is elárulta, mi lesz a 20 éve felépített brand sorsa. De részletesen beszétl a gyógyszer-lobbiról, a koronavírusról, és arról is, mennyi mindent tett, amit ilyen helyzetekben talán senki sem értékel megfelelően. Sőt, a Naphire.hu-nak azt is elárulta, már tudja, rá milyen feladatok várnak és hol kell majd helytállnia.

“Update az lesz tovább! Nem én fogom vinni, nem is én fogom kommunikálni. Én majd keresek magamnak más elfoglaltságot. Tényleg" - szögezte le a lapnak határozottan, de megerősítette: neház hétvégén van túl. “A cégem ezt nem tudja kiheverni, ezt a bírságot. (Sóhajt) Nagyon igazságtalan. Nagyon igazságtalan érzés. Ez van. Anno 20 éve bevezettem az UpDate-et, ma mindenki ezt csinálja. Ezt utánozza. Ami tök jó, csak engem nyírtak ki. De van egy pár terv a fejemben. Engem ne sajnáljon senki! A GVH jogszerűen járt el. Az Update név mögül kivonulok, nem fogok többet kommunikálni sem. A sportban látok még egy-két kihívást így 52 évesen. De a legfontosabb feladatom: a drága kis feleségemnek és gyerekeimnek leszek a támasza” - mondta Norbi a Naphire.hu-nak.

Címlapfotó: Facebook/NorbiUpDate

24 óra