10 évig szökésben volt a testépítő gengszter - így néz ki ma - Fotók

Egykor rettegett gengszter vot, uzsorásként keresett milliókat. Aztán bedőlt az üzlet, menekülnie kellett. 10 év után bukkant fel újra, friss képei újra körbejárják a világot.

Tim "Sharky" Ward neve éveken át "jól csengett" a gengszterek világában, uzsorásként keresett milliókat. Éjszakai klubokat üzemeltetett, számlagyárakból gyarapította vagyonát éveken át. Akik pedig nem tudtak törleszteni, azok számíthattak arra, hogy felkeresi őket. Egy bizonyos ponton a dolgok túl forróvá váltak a férfi számára Ausztráliában, a rendőrség látókörébe került, az üzlettársaival is akadhattak nézeteltérései, így 2009-ben Thaiföldre menekült.  

Ott a népszerű üdülőhelyen, Pattaya-n vert tanyát és ott folytatta, ahol abbahagyta.  "Jobb, mintha börtönbe kerülnék. Ausztráliában börtönben lennék" - mondta egy interjúban ezzel kapcsolatban. Sharky, azaz "Cápa" 200 %-os kamattal adott kölcsönöket, sokszor olyanoknak is, akikkel a bankok sem álltak volna szóba. Kevesen menekültek meg előle, ha gond akadt. Gyönyörű nők, luxusautók, luxusélet - ez jellemezte a mindennapjait. 

Sharky életének azonban betett a koronavírus, az üzlet leállt, neki pedig vissza kellett térnie Ausztráliába! Döbbenet, hogy megváltozott.

FOTÓK: az egykor kigyúrt, rettegett gengsztert megrágta az idő - Friss képei körbejárják a világot
  • Tim Ward
  • Tim Ward
  • Tim Ward
  • Tim Ward
  • Tim Ward

Címlapfotó: Facebook/TimWard

24 óra