Drámai képek érkeztek: 50 méter magasban lógott az eltűnt budapesti asszony - Fotók

Megdöbbentő történetről számolt be a közösségi oldalán a rendőrség: egy nő egy zuglói toronyház 14. emeletén lógott, fetehetően a mélybe akarta vetni magát.

Véres kés, egy kád vízben egy bedugott hajszárító - egy férfi az otthonában lett figyelmes ezekre a baljós jelekre, a nejét azonban nem találta. Azonmal értesítette a rendőrséget. "Volt egy bejelentésünk április 13-án délután egy férfitól, aki mindenféle baljós előjellel találkozott otthonában, nejével azonban nem" – elevenítette fel a napot Bécsi Zoltán főtörzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság közösségi oldala szerint. "A lakásban a vízzel teleeresztett kádban bedugott hajszárítót talált, aztán véres kést, összevérzett ruhadarabokat. Tankönyvi jelei annak, hogy valaki igencsak erősen foglalkozott az öngyilkossággal. Holttest hiányában volt remény, hogy életben van az elkeseredett asszony, bár az nem volt egészen megnyugtató, hogy senki nem tudta, hol lehet, telefonját nem vette fel" - folytatódik a beszámoló.

A rendőr azt is elárulta, a környéken kezdték meg azasszony keresését, amikor a Kassai téri 17 emeletes toronyházból kapott az ügyeletük egy hívást: az egyik 14. emeleti lakó jelezte, hogy közvetlenül saját bejárati ajtaja mellett, a folyosó ablakában egy nőt lát – a falon kívül, a rácson függeszkedve. "Azonnal az épülethez mentünk, kocsiból ki, futólépés a ház kapuja felé, szerencsére jött ottlakó, aki beengedett bennünket" – vette át a szót Tóth Martin főtörzsőrmester. "Ahogy kiléptünk a tizennegyediken a liftből, megláttuk a nyitott ablakot a folyosó végén. A nő egy nagyobb vázát használt lépcsőnek, arra állva lépett ki a prkányra a kb. méterhúsz magas védőrács fölött, ezt láttuk a nyomokból, a felborult vázából, kiszóródott földből. Mikor odaértünk, már az épület síkján kívül volt szembefordulva a korláttal, abba kapaszkodva lelógatta magát, teste tehát az eggyel alattunk lévő emelet magasságában volt" - magyarázta.

Ezt követően drámai pillanatok következtek - a rendőrség megdöbbentő képeket tett közzé!

Drámai képek: "Mindent megtett azért, hogy lezuhanjon"
  • 50 méter rendőrség krimi öngyilkosság
  • 50 méter rendőrség krimi öngyilkosság
  • 50 méter rendőrség krimi öngyilkosság

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Facebook/BRFK

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra