Hagyta az anya, hogy az 5 éves Lila a telefonjával játsszon: amikor később csengettek, elakadt a szava - Videó

"Hajnali kettőkor megszólalt a telefon, és egy Amazon-rendelésre figyelmeztetett" - mondta Jessica Nunes az NBC amerikai televízió Today című műsorában.

Amikor bejelentkezett a fiókjába, azt vette észre, hogy a hitelkártyáját összesen 3922 dollárral (körülbelül 1,4 millió forinttal) terhelték meg. Lila előző nap összesen tíz darab rózsaszín-kék gyermek motorbiciklit, valamint egy kétüléses gyermekdzsipet rendelt magának és a testvérének. De ez még nem minden. A kislány 10 pár hofehér női, 39,5 méretű cowboy csízmát is vásárolt 743 dollárért, azaz körülbelül 260 ezer forintért. "Ironikus módon ez az én cipőméretem" - mondta az interjúban az édesanyja.

A gyerek két különböző eladótól rendelte a motorokat, akik közül az egyik azonnal megerősítő e-mailt küldött az édesanyának emailben. Így ezt ő még időben le is tudta így mondani. A másik webáruház viszont azonnal postázta az öt járgányt, amiket másnap meg is kaptak. Csak úgy, mint a dzsipet. Végül a családnak sikerült megállapodnia mindenkivel, hogy ne kelljen átvenni a rendeléseket. 

Az anyuka azt is elmondta: lánya előző nap látott ilyen motorral közlekedni egy kisfiút a parkban,és szomorú volt, hogy a szülei azt mondták, ő még túl kicsi ehhez. Azt azonban nem tudják, hogy találta meg az Amazonon ezt a modellt. A kislány nem először rendelt a szülei tudta nélkül: Karácsony előtt egy szájfényt hozott a futár.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra