Békésen sétált a 94 éves bácsi a körúton, amikor kiszúrta a férfi, nem sokkal később életveszélyes állapotba került miatta - Videó

Vádat emelt az ügyészség a többszörösen büntetett 55 éves férfival szemben. Két napon belül három időkorú emberre támadt rá.

Megdöbbentő történetről számotl be az ügyészség: egy férfi 2021 márciusában, két napon belül, három időskorú embert bántalmazott és rabolt ki - egyikük életveszélyes állapotba került. A közleményük szerint "a vádlott 2021 márciusában elhatározta, hogy időskorú, meggyengült egészségi állapotú emberektől szerez pénzt és értékeket, akár erőszak útján". Előszőr 2021. március 22-én reggel az V. kerületben, az egyik postánál figyelt fel egy 89 éves nőre, akit ezután hazáig követett, majd hazaért, belépett utána a lépcsőházba. "Az épület földszintjén, a lift előtt rátámadt a sértettre, és olyan erővel ütötte meg őt hátulról, ököllel a fején, hogy annak hatására a nő a földre esett. A támadó ezután a földön fekvő sértettől elvette a táskáját, amiben 2.000 forint készpénz és személyi okmányok voltak, majd távozott a helyszínről. A sértett a bántalmazás következtében agyrázkódást, valamint zúzódásos jellegű sérüléseket szenvedett" - írja az ügyészség.

A férfi még ugyanezen egy másik nőre is hasonló módon támadt rá.

Fotó: Youtube/Magyarország Ügyészsége

Lapozz a videóért!

ügyészség