Csak egy új kabátot rendelt a lány, amit a zsebében talált, attól megállt a szíve - Fotók

Amikor megérkezett a csomag, benne a ruhákkal, a fiatal lány fel volt dobva. De a kabát tartogatott a számára még valamit.

Amikor felvette a kabátot, nagyon boldog volt, hiszen pont az ő mérete lett. Amikor azonban a keze a zsebek környékére tévedt, rögtön érezte, hogy az egyikben lapul valami. Nem is sokáig hagyta magát kétségek közt, szinte rögtön belenyúlt. Hogy mit talált ott, az a Twitter-oldalán konkrétan le is írta. "Most jött meg egy rendelése a @OfficialPLT-től, és persze, hogy valakinek az autó kulcsa van a zsebében" - írta a lány a képeihez. Ami azonban most sokkal jobban aggasztja őt: a jelek szerint ezt a kabátot már más is viselte. Sáradásul senki nem nézte át, mielőtt újra eladták.

Csalódottságát két hányós emojival fejezte ki a közösségi oldalán a bejegyzése alatt. 

A lány természetesen a kulcsot is lefotózta, és több képet is posztolt róla. Mivel a bejegyzése milliós nézettséget hozott, így a hír eljutott egy autókereskedéshez is. "Szia Callie! Úgy néz ki, hogy ez a kulcs egy Bristol Auditól vásárolt autóhoz tartozhat. Ha a kulcsot visszaküldik hozzánk, szívesen segítünk visszaadni az autó tulajdonosának" - írták a kommentek közt.

Hogy mi lett a kabát és a kulcs sorsa, egyelőre nem derült ki. Az online webáruház sem reagált az esettel kapcsolatban.

Címlapfotó: Twitter/Calliedoylex

24 óra