Megszülte a babát az anya: amikor az orvosok meglátták, elállt a lélegzetük - Fotók

Egy hét késéssel érkezett a pici, a szülésznők és az orvosok is sokkot kaptak, amikor meglátták.

Korábban már mindenki számított rá, az átlagosnál nagyobb baba lesz, de amikor Teddie végül egy jó hét késéssel megszületett, minden várakozást felülmúlt. Az édesanya egyenesen azt mondta a Mirrornak: "a szülésznők és az orvosok sokkot kaptak. A 24 éves Ruby Eden gyermeke már az első mérlegelésen is 5,35 kilogrammot nyomott, pedig a szülésznők is "csak" 4 kilóra becsülték a súlyát. "Megszületett (...) császármetszéssel, ami félig sürgősségi, félig akart szülés volt. Semmi köze nem volt a súlyához, annak ellenére, amit mindenki gondol" - mondta az anyuka a Mirrornak.

A baba videója vírusként terjed a közösségi oldalakon.

@rubyy98_x He was extremely popular on the ward 😂 #bigbaby #11lbbaby ♬ Popular - From "Wicked" Original Broadway Cast Recording/2003 - Kristin Chenoweth

De a baba méretének jól ismert oka volt: az úgynevezett polihidramnion állapot. Ez akkor fordul elő, amikor a terhes nőnek túl sok magzatvíz van a méhében. A kis Teddienek ennek köszönhetően sok problémája volt a veséivel és a belével is. Aztán fordult a kocka, a baba rohamosan kezdett fogyni. "A mája nem tudta a szoptatásból kapott kalóriákat glükózzá alakítani, így elég sokat fogyott, és végül elég beteg lett, és állandóan kórházban volt" - írta le a drámai időszakot az anyuka a lapnak.

Amióta azonban a kisfiú egészséges, az édesanyja is sokkal nyugodtabb. Így most érezte úgy, képes megosztani a történetüket a közösségi oldalán is. Hatalmas siker lett.

Címlapfotó: TikTok/rubyy98_x

24 óra