Egy fiatal lányt öltek meg Győrben: a 28 éves Milán és az 51 éves felesége tehették - Fotók

Egy borzasztó gyilkosságról számolt be sajtótájékoztatón a rendőrség. A házaspár hét éve végezhetett egy fiatal lánnyal.

Egy 2014-ben elkövetett halált okozó testi sértés elkövetésével ganyúsít a rendőrség egy 51 éves nőt és egy 28 éves férfit - értesült a TWN.hu. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. február 21-én, kedden délelőtt tartott sajtótájékoztatót az ügyben. Az eseményen Nagy Ágnes rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány helyettese mondta el, hogy halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást M. Milán és M. Milánné magyar állampolgárok ellen.

Fotó: Police.hu

Az eseménnyel kapcsolatban kiadott közleményükből az is kiderült, hogy a "nyomozást 2023. januárjában kezdték meg a rendőrök, miután bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy kilenc évvel korábban, közös győri tartózkodási helyükön olyan súlyosan bántalmaztak egy fiatal lányt, hogy az életét vesztette, majd a holttestet egy Győr környéki helyen elásták." Hozzátették: a 28 éves férfit és az 51 éves nőt a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és a bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

A rendőrök napok óta keresik a holttestet - megrendítő képeket kaptunk!

FOTÓK: Milán és a felesége verhetett halálra egy lányt
  • gyilkosság Győr
  • gyilkosság Győr
  • gyilkosság Győr
  • gyilkosság Győr
  • gyilkosság Győr
  • gyilkosság Győr

Címlapfotó: Police.hu

24 óra