Nem volt repülőjegye a csecsemőjüknek, amit a pár ezután tett, sokkolta a reptér személyzetét - Videó

Mi járhatott ennek a párnak a fejében? Belgiumba akartak repülni, amikor a tel-avivi reptér személyzete kiszúrta, a babának nincs jegye. Aztán váratlan dolog történt.

Megmagyarázhatatlan események zajlottak kedden a tel-avivi Ben Gurion repülőtéren: egy pár egy Ryanair járattal Belgiumba tartott, amikor kiderült, a szülőknek nincs jegye a csecsemőre. Amikor ezt szóvá tette a személyzet, váratlan dolog történt: a nő és a férfi a gyermekét a szalagon hátrahagyva kezdett el rohanni a biztonsági ellenőrzésre. A Facebook-on felbukkant egy rövid videó, ami azok után készült, hogy a pici ott maradt a hordozóban. A személyzet egy tagja fedezi fel és győződik meg róla, tényleg egy csecsemő az.

Héberül, elborzadva kiált fel: "Itt hagyták, esküszöm!".

Az izraeli légügyi hatóság szerint a szülők belga útlevéllel rendelkeztek, és Brüsszelbe tartottak - közölte az izraeli Mako hírügynökség. Hozzátették: a csecsemőt a check-in-pultnál hagyták a futószalagon. Ők pedig "az 1-es terminál biztonsági ellenőrzőpontjához rohantak, hogy eljussanak az indulási kapuhoz".

Fotó: 123rf.com

A párt visszavitték a pulthoz és riasztották a rendőrséget. A szülőket kihallgatták. "Minden alkalmazottunk sokkos állapotban volt. Ilyennel még soha nem találkoztunk. Nem hittük el, amit láttunk" - nyilakozta a Ryanair egyik vezetője a hírügynökségnek. 

A Ryanair szabályzata szerint a kétévesnél fiatalabb gyerekek egységesen 25 euróért utazhatnak a tásaság járatain.

Címlapfotó: Facebook/Yafi

24 óra