Drámai képek érkeztek: ez a négyfős társaság ölt meg egy férfit Furtán - Fotók

24 órán belül elfogták azt a négyfős társaságot, amelyik a rendőrség gyanúja szerint megölhetett egy 54 éves furtai férfit.

Egy újabb brutális gyilkosság híre kavarja fel az országot: a TWN.hu információi szerint egy furtai férfi tett bejelentést a rendőrségen néhány napja, hogy nem látta a szomszédját egy napja, viszont a háza ajtaja nyitva van. "A járőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol az ingatlan előszobájában holtak találták az 54 éves tulajdonost. A helyszíni szemle, valamint az orvosi vizsgálat is megállapította, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta" - közölte a rendőrség a bűncselekmény kapcsán a honlapján.

Forró nyomon indult nyomozás az ügyben, az adatgyűjtés és tanúkihallgatások után pedig a rendőrség látókörébe került egy négyfős társaság. "A nyomozás adatai szerint a 48, 28 és 20 éves férfiak, valamint társuk, egy 31 éves nő meg akarták szerezni ismerősük pénzét. Átmentek hozzá 2023. január 26-án, megverték, majd a magatehetetlenül fekvő férfi ruházatát és egész lakását átkutatták" - írja a police.hu.

Döbbenet: alig 40 ezer forintot zsákmányoltak, majd hazamentek.

Megrázó képek a helyszínről: így ölte meg a négyfős társaság az 54 éves férfit
  • Furta gyilkosság rendőrség
  • Furta gyilkosság rendőrség
  • Furta gyilkosság rendőrség

Címlapfotó: Police.hu

24 óra