Csak a fél arcát mutatja az online mentingeken ez a nő, hogy miért, azon pusztul most az egész világ - Videó

"Miért mindig csak a fél arcodat mutatod a tmeetingeken?" - olvasható a videó feliratában a kérdés - kvázi felütésként. Majd jön a magyarázat is - képekben.

A Tik-Tok videón zavarodottan meetingelő lány nem hagyja sokáig kétségek között a netezőket, néhány másodperccel később a kamerát el is fordítja a másik irányba és hamar kiderül, van valaki, aki képtelen magára hagyni. Bonnie kutyája simul mágnesként a nyakára, Rex az oka, hogy a meetingek ilyen furcsa mód zajlanak, ami a gazdit illeti.

Bonnie ugyanakkor elárulta, nem akar "szakszerűtlennek" tűnni, ezért nem hagyja Rex-nek, hogy jelen legyen a képernyőn a meetingeken.

@relatablebonnie #ChevyEVSongContest #rescuedog #blacklab #funnydog #dogtok #corporatehumor #christian #christiantok #dogcuddles #affection #workhumor #funny #comedy ♬ Funny Sneaky - Audio_Alchemist

A netezők mindenesetre megőrülnek a sztoriért és az ebért. Ugyanakkor sokan nem értenek egyet a gazdival. "Awww! de én szeretném látni őt a képernyőmön!" - írja az egyikük, egy másik azt is hozzátette: "Bosszús lennék, ha egy kutya lenne a környéken, és nem látnánk." A gazdi azt is megsúgta az érdeklődöknek, hogy a közeli munkatársak és ismerősök már tudnak rex-ről, és ők azért látták már őtt a képernyőn a heves tárgyalások alatt.

Címlapfotó: TikTok/relatablebonnie

24 óra